Фарбування волосся професійними барвниками: секрети і помилки
Автор Serg Дата: 25.02.2020 Переглядів: 892 Коментарі: 0

Фарбування волосся професійними барвниками: секрети та помилки Профзасоби відрізняються від звичайних фарб не лише вартістю, а й нюансами нанесення. Вони складаються з двох окремих складових: безпосередньо пігменту та окислювача. Для отримання бажаного відтінку недостатньо їх легко змішати. У кожному окремому випадку майстер-колорист складає формулу співвідношення барвника (або барвників) та окислювача, враховуючи вихідний колір та структуру волосся. Незважаючи на порівняно високу ціну та складнішу техніку нанесення, засоби, які використовують для фарбування в салонах, мають цілу низку позитивних якостей, за які їх люблять не тільки майстри, а й клієнтки:

  1. Наявність поживних, захисних та доглядаючих компонентів.
  2. Красивий колір без шкоди для волосся.
  3. Рівномірне та зручне нанесення.
  4. Просте та чисте змивання барвника після процедури.
  5. Відсутність неприємного запаху як під час фарбування, так і після нього.
  6. Вища стійкість кольору.
  7. Широкі можливості для точного та акуратного підбору відповідного відтінку.

Переваги барвників від відомих брендів

BLONDE EXPERT від INDOLA PROFESSIONAL була створена спеціально для блондинок та тих, хто мріє ними стати. Фарба містить у своїй формулі компоненти, які допомагають освітлити волосся без ушкодження.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL IGORA ROYAL – інноваційний продукт для тих, хто без шкоди волосся хоче кардинально змінити образ. Безаміачна формула містить біотин та екстракт виноградної олії.

LONDA LONDACOLOR була розроблена таким чином, щоб уберегти волосся від ламкості, тьмяності та слабкості, які виникають через часті фарбування. Пігмент фарби дозволяє досягти інтенсивного та стійкого кольору.

BRELIL COLORIANNE PRESTIGE – це фарба від італійського бренду, який сповідує виняткову безпеку та стійкість фарбування. Вона здатна відновити волосся та захистити його від подальших пошкоджень навіть у процесі домашнього фарбування.

MATRIX – американський продукт, широко відомий практично в усьому світі. У формулі фарби немає аміаку, але є кераміди та ліпіди, які заповнюють пори тонкого та ламкого волосся, вирівнюючи їх структуру.

WELLA COLOR TOUCH, WELLA KOLESTON PERFECT поєднують у своїй формулі високу стійкість кольору та дбайливе ставлення до волосся. За відгуками колористів, навіть у домашніх умовах фарба дозволяє локонам отримати додаткове харчування, відновлення та зволоження.

L'OREAL INOA має приємний запах і гарну текстуру. Багата палітра надає широкий вибір відтінків. Експерти рекомендують цю фарбу для ослабленого волосся, оскільки захисний склад збереже структуру волосся.

У нашому каталозі представлений широкий асортимент професійної косметики для волосся та не тільки. І якщо Вам, як і нам, важливі краса та здоровий блиск волосся, ми з радістю допоможемо визначитися з вибором професійних засобів, що фарбують.

Команда інтернет-магазину Rumiana

Залишити коментар