Модний макіяж: ТОП-5 ідей та трендів
Автор Serg Дата: 25.02.2020 Переглядів: 925 Коментарі: 0

Модний макіяж: ТОП-5 ідей та трендів

Найголовніша і наймодніша тенденція в макіяжі – це знайти свій індивідуальний стиль і бути щасливою. Але іноді нам, дівчатам, так хочеться спробувати щось новеньке! Ось тоді ми шукаємо натхнення у сучасних показах та модних трендах.

Блогери та візажисти пропонують безліч ідей того, як урізноманітнити повсякденний чи святковий образ. Приємно, що нові тенденції не виходять за межі здорового глузду, і кожна дівчина знайде те, що стане її родзинкою.

  1. Голе обличчя або макіяж без макіяжу.
    Для досягнення такого ефекту потрібно мінімум часу та косметики. Використовуйте флюїдні та напівпрозорі ВР та СС-креми, тинти та повітряні муси. А для макіяжу очей та губ – пастельні відтінки.

    Мода на ЗОЖ створила ще одну сучасну макіяж-тенденцію: Yoga Skin. У такому макіяжі ставка робиться на здорову, злегка зволожену шкіру, м'яке сяйво та легкий рум'янець.

  2. Димка і розмиті контури в макіяж очей та губ.
    Чіткі лінії поступаються місцем легкої, але ретельно продуманої недбалості. Актуальним стає мономакіяж рухомого віку, а також make-up з використанням тіней, рум'ян та помади в єдиній колірній гамі.

    Знову в моді поєднання нюдового макіяжу очей, ідеального тону та змащених, «зацілованих» губ ягідних та винних забарвлень. У лінійці від NYX великий вибір твердих і рідких помад, пігментованих олій та блисків для губ найактуальніших відтінків.

  3. Природні брови.
    Ретельно покладені та яскраво нафарбовані брови поступово йдуть в історію. На зміну їм приходять акуратні, природно причесані брови з ледь помітним фарбуванням тон корінням волосся.

  4. Акцент на очі.
    І знову в моду увірвалися стрільці. Причому в їх довжині, ширині, формі та кольорі обмежень немає. Ще один тренд - акцент на нижньому столітті за допомогою розмитих і розтушованих яскравих, неонових або мерехтливих тіней.

  5. Вії у стилі 60-х.
    Гламурні нарощені вії ось-ось покинуть подіум. Їх витіснять не менш драматичні об'ємні вії. "Павучі лапки" знову на піку. Від себе додамо - запасайтеся тушшю різних кольорів.
    Як би не змінювалися актуальні напрямки, привабливою у всі часи залишається здорова шкіра, яскрава індивідуальність та грамотний підхід до своєї зовнішності.
    Дбайливо і регулярно доглядайте обличчя, користуйтеся якісною косметикою і самі створюйте моду. А ми Вам радо допоможемо!
    Команда інтернет-магазину Rumiana

Залишити коментар